Güncel Haberler

Arda Güler galibiyetin baş mimarını açıkladı: “İnanılmaz oynadı” – Son Dakika Spor Haberleri

Arda GülerBunu milli takımın İzlanda'ya karşı 3-1 kazandığı maçın sonunda açıkladı.

Arda yaptığı açıklamada şunları söyledi:Soyunma odasında harika bir atmosfer var. Bu güzel atmosferde galibiyeti görmek bizi çok mutlu etti. Galler'de çok iyi oynamadık ama son maçta hatalarımızdan ders çıkarıp daha iyi oynadık. Bu galibiyet taraftarlarımıza ve halkımıza armağan olsun.“dedi.

Genç oyuncu, Kerem'in muhteşem bir oyunculuk sergilediğini belirterek, “Organizasyon olarak çok güzel işler yaptık. Kerem abi inanılmaz oynadı. Zaferin baş mimarı oldu. Hepimiz kutladık. İnanılmaz oynadı. Daha fazlasını da atabilirdik. Kazandığımız için çok mutluyuz“dedi.

“HAYALLERİMİZ DAHA BÜYÜK”

Arda Güler, “Modern futbolda böyle olmamız gerekiyor. Şimdi oyunun her iki yönüyle de ilgilenmem gerekiyor. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Daha çok maç oynadıkça bu anlamda gelişeceğimi düşünüyorum. Öğretmenlerimin istediklerini yapmaya çalışıyorum.“dedi.

Türk halkını mutlu etmeye devam edeceklerini belirten milli takım oyuncusu, şöyle konuştu: “Bugün gördüğünüz gibi çok keyifli bir aile ortamı var. Oyunu oynasa da oynamasa da herkes destekliyor. Hayallerimiz daha da büyük. Bu hayaller doğrultusunda birlikte çalışmaya devam etmek istiyoruz. Umarım insanlarımızı mutlu etmeye devam ederiz.“dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş