Güncel Haberler

Gupse Özay, Kerem Bürsin ve Öykü Karayel'in başrollerini paylaştığı Platonik Aşk dizisi başlamadan önce kriz çıktı! Bazı sahneler istenmedi

Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı “Platonik Aşk” dizisinin okuma testleri başladı ve ekibin önümüzdeki günlerde sete çıkması bekleniyor. 8 bölümlük dijital komedi dizisinde Gupse Özay “Gülten” karakterini, Öykü Karayel ise “Nedret” karakterini canlandıracak. Özay ve Karayel iki kardeşi canlandıracak.

Kerem Bürsin dizide “Kaan” rolüyle iki kardeşin hayatına girecek bir isim olacak. Merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğuna Onur Bilgetay oturacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizinin uzun bir aradan sonra iç piyasadan içerik almaya başlayan Disney Plus'ta yayınlanması planlanıyordu.

BAZI SAHNELER İSTENMEDİ

Ancak 'Platonik Aşk' dizisinin perde arkasında dolaşan iddialara göre Disney, senaryodaki bazı sahnelerin değiştirilmesini talep etti.

KRİZ BAŞLADI

Şirketin talebi kabul edilmeyince platform, sözleşme aşamasındayken diziyi satın almaktan vazgeçti. Başrollerini Gupse Özay, Kerem Bürsin ve Öykü Karayel'in paylaştığı Platonik Aşk dizisinin Netflix'te yayınlanacağı yönünde söylentiler ortaya çıktı.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş