Güncel Haberler

ABD Başkanı Joe Biden'ın Oğluna Açılan Federal Vergi Davasında Son Haberler – Dünyadan Son Dakika Haberleri

Hunter Biden, ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu 1,4 milyon dolarlık vergi kaçakçılığıyla Suçlandığı federal vergi davasında çok hızlı bir gelişme yaşandı. Hunter Biden sürpriz bir kararla davada kendisine yöneltilen 9 suçlamanın tamamını kabul etti.

Biden'ın 17 yıla kadar hapis ve 450.000 dolara kadar para cezası Bunu yapabileceğini söyleyen Los Angeles federal mahkemesi yargıcı Mark ScarsiKararın 16 Aralık'ta verileceğini duyurdu.

DURUŞMALARA KATILMAYACAK

Ceza davalarında suçunu kabul eden sanıkların savcılarla anlaşarak daha düşük cezalar alabildiği ABD'de bu yöntemin hakim karşısına çıkmak istemeyenler tarafından tercih edildiği biliniyor.

Hunter Biden böyle Amacı, 5 Kasım cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde babasına ve Demokrat Parti'ye karşı siyasi koz oluşturabilecek ayrıntıların haftalarca sürecek duruşmalarda ortaya çıkmasını önlemek. Onaylandı.

NE OLDU?

Önce Uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla mücadele ettiği biliniyor Hunter Biden, federal vergi davasında 2016'dan 2019'a kadar uyuşturucuya, fahişelere, lüks otellere ve pahalı kişisel eşyalara büyük meblağlar harcadığını iddia etti 1,4 milyon dolarlık vergi kaçakçılığıyla suçlanıyor.

Hunter Biden'a yönelik suçlamaların babası Joe Biden'ın başkan yardımcısı olduğu dönemdeydi. Ukrayna doğal gaz şirketi Burisma ile yaptığı çalışma Ayrıca diğer iş ilişkilerine de odaklandığı bilinmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş